Voor wie?

Home / Voor wie?
Vitaliteit op de werkvloer

Business

Maak je medewerkers fitter en energieker

Een organisatie is zo gezond en vitaal als zijn medewerkers. Vitale, fitte mensen zitten lekker in hun vel, zijn energieker en genieten vaker een goede gezondheid. Dit vertaalt zich op de werkvloer naar energieke en bevlogen medewerkers die efficiënter en productiever zijn, zo blijkt uit onderzoek. Gezonde voeding bevordert de concentratie, verbetert de weerstand tegen ziektes en vermindert het ziekteverzuim.

Jong Nutrition stimuleert medewerkers en motiveert ze tot gezond eetgedrag en een gezond gewicht. U laat door te investeren in de gezondheid van uw medewerkers zien dat u hun gezondheid en daarmee het welzijn en behoud van u medewerkers serieus neemt.

Jong Nutrition ondersteunt u hier graag bij. Dat kan op basis van persoonlijk consult maar ook in de vorm van een workshop voor een grotere groep. Deze workshops geef ik vorm in overleg met u en ik stem ze natuurlijk af op uw specifieke vraag. Op deze manier bereiken u en uw medewerkers het beoogde resultaat.

“Uitgebreide en leerzame voedingsworkshop, Wendy heeft veel passie voor haar vak!” -

Particulier

ALTIJD AL FITTER EN ENERGIEKER WILLEN ZIJN?

Je gezond en lekker in je vel voelen is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Het is niet gewoon een kwestie van minder eten en naar de sportschool gaan. Er komt meer bij kijken dan dat.
Samen bespreken we jouw huidige leefstijl en je doelen. Op basis daarvan stel ik een voedings- en bewegingsadvies samen dat precies op jou en jouw leven is afgestemd. Zo begeleid ik je naar een gezonde lifestyle met voeding en beweging. Ervaar zelf hoe gezond, fit en in balans je jezelf kunt voelen!

Vergoedingen

De factuur kun je afhankelijk van je polis, declareren bij je zorgverzekeraar in de aanvullende verzekering. Dit is niet van invloed op je eigen risico. Een indicatie van de vergoeding door jouw zorgverzekeraar kun je bekijken op de van Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten Nederland.

Voor het maken van een afspraak kun je mij mailen op wendy@jongnutrition.nl of telefonisch bereiken op 06-54233585

Ik geloof in een open en respectvolle benadering. Als we een afspraak maken dan ga ik ervan uit dat je ook komt of dat je tijdig, uiterlijk 24 uur, van tevoren afzegt. Lees ook de algemene voorwaarden op deze website.